Voordelen blender voor mensen die willen aankomen of afvallen

Wanneer je met je gezondheid bezig bent, dan zou je eens moeten kijken naar de voordelen blender. Zowel voor mensen die fanatiek sporten voor spieropbouw als mensen die kampen met overgewicht, biedt het hebben van een blender voordelen. Hoewel soms het gebruik van een blender in je dagelijkse ritme opnemen even wat wennen is, kun je veel profijt hebben. Vraag maar aan mensen die vaak een blender gebruiken, die zien alleen nog maar de voordelen. 

De blender voor afvallen

Om te beginnen kun je de voordelen blender voor afvallen het beste bekijken. Wanneer jij jouw BMI berekent, en je komt erachter dat je overgewicht hebt, dan moet je daar wat mee. Je kunt overgewicht tegengaan door minder calorieën tot je te nemen dan je verbrandt. Daarmee zal je makkelijk af kunnen vallen. De voordelen blender omvatten het precies kunnen meten van de hoeveelheid calorieën per gerecht en de goede afstemming die je kunt maken in voedingsstoffen. Je berekent het aantal calorieën die je nodig hebt en neemt daarna ongeveer 15-20% minder. Je kunt bijvoorbeeld een broodmaaltijd vervangen door een smoothie of door een soepje. Hierin zitten vaak minder calorieën. Je kunt ingrediënten kiezen op basis van voedingsstoffen en de hoeveelheid calorieën. Het voordeel van een blender is dat je veel makkelijker koolhydraten weg kan laten.

Blender voor aankomen

Heb jij je BMI berekend en zie je dat je gewicht te laag is? Dan moet je aankomen. Vaak hebben mensen die moeten aankomen een hogere Basal Metabolic Rate (BMR). Dit houdt in dat je lichaam veel energie gebruikt voor basisprocessen. Over het algemeen omvat dit 70% van jouw energie die je gebruikt. Je moet dus je caloriebehoefte berekenen en kijken naar de voedingsstoffen waar je van aan kunt komen. Ook hierin kun je met een blender veel makkelijker keuzes maken. Voeg noten en zaden toe, deze bevatten eiwitten en vetten. Of kies groenten zoals bloemkool die meer suikers bevatten. De voordelen blender omvatten naast het precies meten van voedingsstoffen het gemak waarmee je al die extra calorieën in een paar glazen tot je neemt. Veel makkelijker dan die extra boterhammen!

Voordelen van de blender voor spieropbouw

Dezelfde argumenten als in bovenstaande alinea’s gelden voor de voordelen blender voor spieropbouw. Je kunt namelijk precies meten wat je eet, en daardoor eiwitrijke groenten en andere ingrediënten kiezen. Daarnaast kun je makkelijker jouw extra calorieën tot je nemen. Zeker in een bulk fase is dit belangrijk. Neem 5-15% voor clean bulk. Een ander voordeel van de blender pakken, is dat je extra eiwitpoeder aan iedere maaltijd toe kunt voegen. Er bestaan ook pure eiwitpoeders van rijst en andere vegan ingrediënten. Deze hebben geen smaak en kunnen ook aan soep of hartige gerechten toegevoegd worden. Soep in de blender, eiwit erbij en klaar, je hebt voor die dag weer je eiwitbehoefte binnen.

Voordelen blender

Wat jouw lichaam doel ook is, je zult de vele voordelen blender snel inzien. Neem de blender mee in jouw voedingsroutine en je zult binnen enkele maanden al verschil kunnen zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *