Op zoek naar een nieuwe koffiezetapparaat?

Aroma Club koffie

Mijn eigen koffiezetapparaat die op kantoor staat was aan zijn einde gekomen, dus ik ging op het internet op zoek naar een nieuwe koffiezetapparaat. Ik ging van webshop naar webshop ging wat koffiezetapparaten vergelijken met elkaar en toen zag ik de Jura GIGA X3C van AromaClub.

Zeer goede klanten advies

Eenmaal toen ik aan het kijken was op hun website zag ik dat bij elk product heel veel uitleg stond. Dat is erg fijn als je zelf niet echt verstand hebt van koffiezetapparaten. Na een tijdje kijken op hun website zag ik een koffiezetapparaat die ik graag wou hebben. Ik had mijn gegevens ingevuld en ik had een offerte aangevraagd. Na een dag werd ik teruggebeld door het bedrijf dat zij mijn offerte aanvraag hadden ontvangen. Ik kreeg meer uitleg over de koffiezetapparaat en wat ik er nog meer mee kan doen, dat was erg fijn. Als je het budget niet in een keer kan betalen kan je ook een koffiezetapparaat leasen. Na een tijdje ontving ik mijn koffiezetapparaat met hun eigen koffiebonen de koffie is erg lekker.

jura-giga-x7c-1

Tevreden

Ik was zeer tevreden over de koffiezetapparaat en ook over hun klantenservice. De medewerkers zijn erg vriendelijk en hebben op al jouw vragen wel een antwoord. Ik raad het aan als jij ook een kantoor of horeca bedrijf hebt om uw koffiezetapparaat aan te schaffen bij de AromaClub.