Een superleuke bedrijfsborrel organiseren

Een superleuke bedrijfsborrel organiseren

Momenteel werken we bijna allemaal thuis. Gister heeft de overheid weer extra benadrukt dat je alleen naar het werk moet gaan als het absoluut noodzakelijk is. Natuurlijk zitten er best wel wat voordelen aan thuis werken. Je hoeft niet in de file te staan naar je werk en kan dus net even wat langer in je bed blijven. Daarnaast hoef je ook geen net pak aan. Het is prima mogelijk om lekker in je joggingbroek te werken. Maar tegelijkertijd missen velen werknemers ook het sociale aspect van werk. Ze willen graag weer met collega’s een kop koffiedrinken en over hun weekend kletsen. Menig bedrijf organiseert normaal ook een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en soms een echt bedrijfsfeest. Wij weten zeker dat veel bedrijven flink hun best zullen doen op de eerste bedrijfsborrels en feesten als iedereen weer gewoon naar zijn werk kan. In dit artikel bespreken we daarom hoe je een superleuke bedrijfsborrel kunt organiseren.

Nog even afwachten

Momenteel doen veel mensen bedrijfsborrels wekelijks over zoom meetings. Als het rond de kerst nog steeds niet de bedoeling is dat mensen naar hun werk gaan zullen sommige bedrijven mogelijk nadenken over een kerstborrel via het internet. Maar wij raden toch aan voor bedrijven om nog een paar maanden te wachten en een echt feest te organiseren wanneer het weer mogelijk is. Dit is toch een stuk leuker.

Huur een cocktailbar en koffie op locatie in

Drankjes zijn natuurlijk een van de belangrijkste aspecten van een bedrijfsfeest. Het inslaan van genoeg flessen wijn, bier, en fris is een ding maar als je echt mooi wilt uitpakken dan huur je gewoon een bar en koffie op locatie in. Koffie is fijn voor mensen die niet drinken en ook voor mensen die na een werkdag op de bedrijfsborrel aankomen en een energiekick nodig hebben. Koffie op locatie door een koffiemachine huren is een prima optie. Daarnaast is een cocktailbar waar bijzondere drankjes worden gemixt ook een top idee.

Gastenlijst

Je wilt natuurlijk niet dat jan en alleman op het bedrijfsfeest komt. Maar tegelijkertijd is het ook wel leuk wanneer er niet alleen werknemers van het bedrijf komen die elkaar toch al elke dag zien. Denk aan het uitnodigen van goede klantrelaties en laat werknemers ook een partner of goede vriend meenemen. Zo krijg je op het bedrijfsfeest een interessante mix van mensen die elkaar wel en niet kennen en zo ontstaan er ook nieuwe vriendschappen en zakelijke kansen.   

Comments are closed.