De mooiste koffiemachines voor de zaak op een rij!

koffie

Een bedrijfs koffiemachine is een must-have op kantoor. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende modellen dat je door het bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben de mooiste zakelijke koffiemachines voor je op een rij gezet. Daarnaast geven we tips over wat praktisch is en wat niet.

Siemens

Siemens is een heel bekend merk. Voor koffieautomaten voor bedrijven denk je niet gelijk aan het merk Siemens, maar toch is het misschien de moeite waard om eens te bekijken. De Siemens koffiemachines behoren namelijk wel degelijk tot het topsegment. Het uiterlijk van de machines is niet zo spectaculair als de Jura koffiemachines (waar we het zo over gaan hebben), maar de smaak van de koffie mag er zeker zijn! De koffie apparaten zijn van alle gemakken voorzien. Ze kunnen namelijk via een app op jouw telefoon worden bediend. de koffiemachines van Siemens zijn stil en vaatwasserbestendig.

Jura

Jura is natuurlijk een van de bekendste merken onder de zakelijke koffiemachines. Met een Jura koffiemachine kan je tot 8 personen voorkeursprofielen instellen. Zo heeft iedereen het voor hem of haar perfecte kopje koffie uit deze koffiemachine. Dit zorgt er wel voor dat het een wat duurder apparaat is dan bijvoorbeeld de Siemens variant. Voor een bedrijf waar veel koffie wordt gedronken haal je dit er echter makkelijk uit! Zoals hierboven al even ter sprake kwam, het oog wil ook wat. Een Jura machine heeft dan ook een strak design. Dit zijn ook perfecte koffiemachines voor zakelijk gebruik.

Philips

We kennen Philips van de goedkope koffiemachines, maar soms zitten er ook toppers tussen. De Siemens apparaten zijn gemakkelijk schoon te houden en bevatten speciale melkopschuimers voor extra mooi en lekker schuim. Vaak zijn de melkopschuimers los te koppelen en in de koelkast te bewaren. Zo krijg je geen zure melk in de koffie. De machines zijn duurzaam gebouwd, zodat ze lang meegaan.