De enige echte Amerikaanse BBQ

green egg

Wanneer we het hebben over een bbq, dan denk je vast aan een model wat open is. Vaak kun je er op gas mee bbqen of gebruik maken van houtskool, maar met een echte Amerikaanse Green Egg heb je een echte belevenis. Met het groene model gaat er een nieuwe wereld voor je open op het gebied van een barbeque, je kunt kiezen uit maar liefst 7 modellen die stuk voor stuk van de beste kwaliteit zijn. 125 accessoires om het nog leuker en aangenamer te maken.

green egg

Voor de kleine tuinen en balkons

Je hoeft om gebruik te maken van de Green Egg niet speciaal een grote tuin te hebben, met het model Small kun je ook in een kleine tuin of op een balkon heerlijk barbecuen. Als je denkt dat dit kleine model minder functies heeft dan heb je het mis, ook met deze kleinste uitvoering kun je alles doen net als het grote model. Een grilloppervlak van 33 cm zorgt dat je gezellig met zijn twee, je producten ook heerlijk kunt grillen. De zijtafels zijn erg handig om je accessoires op te leggen tijdens het barbecueën. 

Bereid je eigen gerechten

Of je nu een kleine Green Egg gebruikt of een zeer groot model, met elk model kun je heerlijk je eigen producten grillen en roosteren. Zowel groente en vis, maar ook vlees wat door de green egg lekker sappig en mals wordt gehouden. Met het extra gereedschap waarmee je kunt werken, wordt het nog eenvoudiger om je maaltijden te bereiden. In de webshop van kamadoexpress.nl vind je de verschillende modellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *